Φυλάξεις

Η Imperial Security Systems παρέχει V.I.P. προστασία υψηλών προσώπων και συγκεκριμένα:

Έχει δικό της πολυτελές ημιθωρακισμένο αυτοκίνητο τύπου JAGUAR S-TYPE 4800 κ.ε, 400 ίππων και στόλο για τη ασφαλή, γρήγορη και πολυτελή μεταφορά υψηλών προσώπων (V.I.P). Το αυτοκίνητο, επίσης, έχει σύστημα G.P.S, για να μπορεί το επιχειρησιακό κέντρο της εταιρίας να γνωρίζει τη θέση του. Για την άνετη και πολυτελή μεταβίβαση των επιβατών, εκτός από τα standar executive Jaguar, παρέχει και τρεις τηλεοράσεις, δύο τηλέφωνα-fax, σύστημα DVD όπως και playstation για την ψυχαγωγία τους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η εταιρία μας, είναι αν όχι η κορυφαία, αλλά μια από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα με όλα αυτά και πολλά άλλα πρότυπα σε αυτόν τον δύσκολο χώρο που λέγεται ασφάλεια.

Ο εκπαιδευόμενος οδηγός μας κατέχει δίπλωμα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Ισραήλ και συγκεκριμένα το απέκτησε κατά την εκπαίδευσή του στο HYATT REGENCY CASINO.

Οι σωματοφύλακες είναι εξοπλισμένοι πλήρως με ό,τι πιο τελειοποιημένο υπάρχει τεχνολογικά και ηλεκτρονικά. Πιο συγκεκριμένα, ο σωματοφύλακας φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο κατά την υπηρεσία του και αντί για VHF έχει ό,τι πιο υπερσύγχρονο υπάρχει (Microchip που μπαίνει στο αυτί, είναι πομποδέκτης και ο όγκος του είναι 0,5 χιλ, δηλαδή λαμβάνει τον ήχο παλμικά καθώς μιλάει). Το συγκεκριμένο ακουστικό κοστίζει πάνω από 2.000 Ευρώ. Όλοι οι σωματοφύλακες, επίσης, είναι εφοδιασμένοι με ειδικό σπρέι, ανιχνευτές μετάλλων και αν ζητηθεί μπορούν να οπλοφορούν σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες (άδεια οπλοφορίας).

Με μακρά πείρα σε διοργανώσεις όπως συναυλίες, θέατρα, καλλιτεχνικούς χώρους, γήπεδα κ.τ.λ, η Imperial Security Systems έχει στο ενεργητικό της την ασφάλεια στις μεγαλύτερες διοργανώσεις που έχουν γίνει ανά την επικράτεια. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της σε θέματα ασφαλείας, οργάνωσης και φύλαξης έχει αριστεύσει, εξασφαλίζοντας στη Swedish Systems Security τη συνεχή συμμετοχή της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η εταιρία φύλαξης πρότυπη για τα ελληνικά δεδομένα, Imperial Security Systems, έχει αναλάβει, τον ευαίσθητο τομέα της ασφάλειας των γηπέδων. Έχοντας μια μακρά παράδοση μέχρι και σήμερα, η εταιρία μας έχει υπό την επίβλεψή της μεγάλες συνεργασίες ευρωπαϊκού επιπέδου (U.E.F.A., CHAMPIONS LEAGUE).

Η Imperial Security είναι κοντά σας για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των χώρων σας
24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο