Εταιρεία

Η Imperial Security Systems με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο την Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας, ξεκίνησε τις εργασίες της στην Ελληνική αγορά.


Με διακριτικό τίτλο Imperial Security Systems Ε.Π.Ε., η μορφή της επιχείρησης είναι Ε.Π.Ε. Κύριος στόχος έναρξης των δραστηριοτήτων της ήταν η σωστή φύλαξη των χώρων, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, η μελέτη εγκαταστάσεων για τη μέγιστη ασφάλειά τους, η άψογη οργάνωση και οι πρότυπες παροχές, κάτι που πιστεύαμε ότι έλειπε από τα Ελληνικά δεδομένα. Η εταιρεία έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις πανελλήνιες απαιτήσεις για ασφάλεια και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου σε όλη την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της.


Η εταιρεία έχει ανοδική πορεία και αποτελεί μια κερδοφόρα εταιρεία στον κλάδο, μέχρι και σήμερα.
Κάποιες από τις πρότυπες παροχές που την κατατάσσουν σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου είναι:

Σε Φυλάξεις:

 • Πρότυπη για τα ελληνικά δεδομένα στολή φύλακα.
 • Σκυλιά RΟTT WAILLER με βαθμό εκπαίδευσης IPO 3, τα οποία μπορούν να εντοπίσουν τον εισβολέα, ακόμα και αν αυτός είναι αθέατος από τον φύλακα, να ανιχνεύουν εκρηκτικές ύλες κλπ.
 • Δύο αναμεταδότες.
 • Ημιθωρακισμένα και θωρακισμένα οχήματα τύπου Mercedes Smart.
 • Φορτηγά χρηματαποστολών τεθωρακισμένα τύπου Mercedes.
 • Κράνη τύπου ΕΚΑΜ και αλεξίσφαιρα γιλέκα για την ασφάλεια των υπαλλήλων μας.
 • Υποχρεωτικά σεμινάρια σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα οποία το προσωπικό μας παρακολουθεί.

Σε Συστήματα Ασφαλείας:

 • Ολοκληρωμένα σχέδια, προϋπολογισμός και μελέτες, σε θέματα ασφαλείας διάφορων χώρων, εγκαταστάσεων, εμπορικών κέντρων κ.λ.π. ­που απαιτούνται για την πλήρη ασφάλεια των χώρων.
 • Προγραμματισμός, εγκαταστάσεις και 3ετές service προηγμένων συστημάτων ασφαλείας.
 • Εγκαταστάσεις, προγραμματισμός και 3ετές service προηγμένων συστημάτων ασφαλείας.

Ορισμένα από τα κύρια προϊόντα και υπηρεσίες της Imperial Security Systems είναι:

 1. ΦΥΛΑΞΕΙΣ ανοιχτών ή κλειστών χώρων όπως νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, εργοστάσια, αθλητικές εγκαταστάσεις, Super Market, συναυλίες κ.λ.π
 2. 24ωρο επιχειρησιακό κέντρο λήψης σημάτων με 2 αναμεταδότες για άψογη λήψη, το οποίο υποστηρίζουν οχήματα τύπου SMART MERCEDES, ασυρματοφόρα και 14 σε σύνολο, στα οποία υπάρχουν κράνη τύπου ΕΚΑΜ, αλεξίσφαιρα γιλέκα, κ.λ.π. για την ασφάλεια του προσωπικού.
 3. ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗ VIP's. Όχημα τύπου JAGUΑR S-ΤΥΡΕ EXECUTIVE V8, ημιθωρακισμένο, για τη μεταφορά υψηλών προσώπων: φύλακας, εκπαιδευμένος από την αντιτρομοκρατική του Ισραήλ που εργαζόταν ως υπεύθυνος στο ΗΥATT REGENCY CASINO.
 4. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κάμερες C.C.TV, εγκαταστάσεις περιμετρικών λέιζερ συστημάτων συναγερμών παντός τύπου, κλειστών και ανοιχτών κυκλωμάτων, πυρανιχνεύσεων, πυρασφαλειών κ.λ.π.
 5. ΜΕΛΕΤΕΣ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ και προϋπολογισμός σε θέματα ασφαλείας εγκαταστάσεων, διάφορων χώρων, εμπορικών κέντρ­ων που απαιτούνται για την πλήρη ασφάλεια των χώρων.

Παράλληλα, η εταιρεία ασχολείται και με την λιανική και χονδρική πώληση χρηματοκιβωτίων, αλεξίσφαιρων γιλέκων, θωρακισμένων πορτών, ανιχνευτών μετάλλων κ.λ.π.

365 ημέρες τον χρόνο, 24ώρες το 24ωρο, η Imperial Security Systems είναι κοντά σας για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των χώρων σας.

Η Imperial Security είναι κοντά σας για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των χώρων σας
24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο