Άμεση Επέμβαση

Στην Imperial Security Systems όλοι οι φύλακες διαθέτουν έναν υπερσύγχρονο φακό-video (ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα να βιντεοσκοπεί μέχρι και 12 ώρες –εικόνα&ήχο- και να βγάζει μέχρι 100 φωτογραφίες), καθώς και VHF ALINCO τελευταίας τεχνολογίας, με ενδοεπικοινωνία (ψείρα). Το 24ωρο επιχειρησιακό κέντρο λήψης σημάτων της εταιρίας βρίσκεται διαρκώς σε άμεση επικοινωνία με τους φύλακές μας και έτσι σε περίπτωση κάποιου δυσάρεστου συμβάντος και οι αρμόδιες Αρχές (Πυροσβεστική, Αστυνομία, κλπ.) ειδοποιούνται αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, η επιχείρηση για την ενίσχυση της ασφάλειας του φυλασσόμενου χώρου και του ανθρώπινου δυναμικού θα συνδράμει τα μέγιστα με τα ασυρματοφόρα πλήρως εξοπλισμένα οχήματα της.

Επιχειρησιακό κέντρο λήψης σημάτων που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο με 2 αναμεταδότες για άψογη λήψη, το οποίο υποστηρίζεται συνολικά από 14 ασυρματοφόρα οχήματα τύπου Smart Mercedes εξοπλισμένα με αλεξίσφαιρα γιλέκα, κράνη του ΕΚΑΜ κλπ.

365 μέρες το χρόνο, το 24ωρο επιχειρησιακό κέντρο λήψης σημάτων βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα. Ελέγχει ανά πάσα στιγμή κάθε προστατευόμενο σημείο και συντονίζει το έμψυχο υλικό της εταιρείας, για να ενεργήσει άμεσα επεμβαίνοντας σε κάθε περιστατικό.

Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της σε διάφορους τομείς, η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού ασφαλείας, όπως και ο σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρίας καθιστούν την Imperial Security Systems ικανή να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα προκύψει και να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Η Imperial Security είναι κοντά σας για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των χώρων σας
24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο